Copyright © 2006 - 2023 TrondHeggelund.no. All Rights Reserved.

Gode businessbilder blir oftere brukt i digitale medier – og gir deg bedre oppmerksomhet

Gode businessbilder blir oftere brukt i digitale medier – og gir deg bedre oppmerksomhet
For en stund tilbake tok jeg en serie med portrett- og miljøbilder med Teknolpolis-direktør Alf Astrup. Det som var viktig at vi ikke bare skulle få frem han i bildene, men også få med byggene og kontorlandskapene han jobber med. Det gleder meg at bildet av Astrup stadig blir brukt i digitale medier og i papiraviser. 

Denne gangen er det «Mitt Fornebu» som har brukt mitt bilde av Technopolis-direktør Alf Astrup. Du finner nettartikkelen her. 

Mitt Fornebu er et initiativ fra Fornebu Grunneierforening, og det er selvsagt hyggelig at de bruker dette bildet på topp i sin artikkel om Teknolpolis. Det er en god inngang på artikkelen. 

Så hva kan du lære av dette?

Jo, dersom du har en egen business eller driver en virksomhet, så bør du få tatt businessbilder som appellerer til bruk i pressen og digitale medier/nettsider.

Det gjør at du oftere får bedre og større oppslag, samt at dette styrker merkevaren til både deg og firmaet ditt. You see?

Så hva venter du på? 

Ring Trond Heggelund i dag på mobil 90128060 eller send en mail til trond@trondheggelund.no – så skal jeg hjelpe deg med gode businessbilder som gjør en forskjell. 

 

Ring meg gjerne!