Copyright © 2006 - 2023 TrondHeggelund.no. All Rights Reserved.

Mine tjenester

DIGITAL MERKEVAREBYGGING

Hjelper deg å oversette tradisjonell markedsføring til aktiv og bedre digital merkevarebygging. Trond Heggelund viser deg dessuten en mere effektiv strategi som gir flere nettbesøk og dermed øker inntektene dine.

RÅDGIVNING

Noen av Norges fremste virksomheter og businessbloggere bruker Trond Heggelund som inspirator og rådgiver. Målet er å få større gjennomslagskraft på nett og i sosiale medier. Han rådgir ofte ledelsen om bedre kommunikasjon og digital markedsføring.

JOURNALISTIKK

Internett stiller større krav til rett og bedre innhold! Som mangeårig journalist hjelper Trond Heggelund deg med gode tekster og vinklinger som trigger leserne. Han kan også videointervjue deg på en god måte slik at du fremstår som ekspert.

FOTO OG VIDEO

Gode bilder og spennende videoer er helt avgjørende for å få mange følgere på sosiale medier. Slik får du høyere rangering hos eksempelvis Facebook og Google. Trond Heggelund er en kjent fotograf og og kan hjelpe deg også.

NETTSIDER

Nettsiden og businessbloggen din må være funksjonell, enkel, stilig og innholdsrik slik at du får solgt dine produkter og tjenester eller du har et viktig budskap å informere om.

SOSIALE MEDIER

Når og hvor skal du spre ditt budskap i sosiale medier? Trond Heggelund har utviklet en egen metodikk som gjør at du får flere klikk og selger mere via sosiale medier enn dine konkurrenter.

INNHOLDSSTRATEGI

Det nytter ikke bare å skape godt innhold – du må også vite NÅR du skal publisere det til rett tid. Etter å ha jobbet med journaistikk og digital markedsføring er Trond Heggelund ekspert på dette og kan hjelpe din virksomhet.

KOMMUNIKASJONSPLAN

Skal vise hva som skal kommunisere til hvem – samt når og hvordan dette skal gjøres. Dette er viktig for å planlegge en god medvirkningsprosess. Trond Heggelund har hjulpet flere virksomheter med en bedre og mere effektiv kommunikasjonsplan.

MANAGEMENT FOR HIRE

Stadig flere virksomheter har behov for midlertidig og kvalifisert interimledelse i forbindelse med informasjonsprosjekter eller for eksempel å implementere en kommunikasjonsplan. Trond Heggelund kan hjelpe deg med dette.

HJELPER DEG PÅ VEIEN

DU VIL VEL HA BEDRE OMDØMME OG SELGE MER?

Etter å ha jobbet på og med internett siden midten av 1990-årene har Trond Heggelund en faglig erfaring som gjør at han kommer med mange konstruktive ideer. Med ny teknologi og metodikk får han virksomheten din til å skinne på internett slik at dere får bedre omdømme og selger mere produkter/tjenester.

Ta et uforpliktende møte!

Bestill i dag

arbeidserfaring

Juni – desember 2022 Kommunikasjonssjef. Innleid/management for hire – Easymeeting
Mai 2018 – pågår Digital merkevarebygger / journalist / fotograf / foredragsholder – TrondHeggelund.no
Mars, 2013Redaksjonell leder / daglig leder – NettCoach.no
Juli, 2008Nettredaktør – Mobizmag.no
Juli, 2006Journalist / redaksjonell prosjektleder – Teknisk Ukeblad
Januar, 2006Redaktør – magasinet Elektrofil
September, 1998Fagredaktør – Computerworld
November, 1995Nyhetssjef – Telecom Revy / ITavisen.no
Juli, 1993Journalist / redigerer – NewsWire.no
Se tidligere stillinger på min LinkedIN-profil. Har kommunikasjonsfaglig arbeidserfaring siden 1982

mine faglige evner

Kommunikasjonssjef
100
Nettredaktør
100
Lage nettsider med spennende innhold
100
Journalistikk – Skrive gode og engasjerende tekster
100
Digital merkevarebygging
100
Coaching for nett og sosiale medier
100
Fotografering og videofilming
100
Foredragsholder
95

Ring meg gjerne!