Copyright © 2006 - 2023 TrondHeggelund.no. All Rights Reserved.

DETTE KAN DU LÆRE AV TROND HEGGELUND

BEDRE DIGITAL MERKEVAREBYGGING

Dersom du skal være på nett eller sosiale medier trenger du gode råd før du starter. Med dette foredraget får du og din virksomhet konkrete tips og gode råd fra en spesialist innen bedre digital merkevarebygging.

TA BEDRE MOBILBILDER

Dette er et populært foredrag for både privatpersoner og virksomheter! Her lærer du om hvordan du tar bedre bilder og bruke det beste redigeringsprogrammet for mobil bilder. Du får dessuten en rekke gode tips og mye fotoinspirasjon!

VIDEOER SOM TRIGGER

Det nytter ikke bare å ta en video og hive den på nett. I dette foredraget lærer du og din virksomhet hvordan du tar bedre videoer med tanke på sosiale medier, hvordan du tagger dem og hvordan du bedre/lettere publiserer videoene.

MÅLRETTET I SOSIALE MEDIER

Mange virksomheter og organisasjoner er ikke nok målrettet når det gjelder sosiale medier. Lær av spesialisten Trond Heggelund hvordan dere kan lykkes bedre. Her er får du dessuten mange gode tips og innspill.

NETTVERKSBYGGING I SOSIALE MEDIER

Alle snakker om nettverksbygging, men få bruker sosiale medier til dette på en god måte! Her lærer du hvordan du utvider nettverket ditt og få bedre personlig merkevarebygging i sosiale medier. Dette er et godt foredrag for både privatpersoner og virksomheter.

MEDIEKURS - VÆR GODT FORBREDT

Dette er et veldig populært foredrag! Trond Heggelund har holdt dette i mange år og oppdaterer det stadig med nye caser og gode tips. Her lærer du og virksomheten hvordan dere kan håndtere journalister på en god måte og gjøre informasjonsjobben riktigere og enklere.

BESTILL FOREDRAG OG WORKSHOPS

BRUK SOSIALE MEDIER PÅ EN BEDRE MÅTE

Trond Heggelund er en spennende og dyktig foredragsholder som har holdt foredrag og workshop for noen av Norges mest kjente virksomheter.

Husk å bestill foredrag i god tid!

 

Bestill i dag

Ring meg gjerne!