Copyright © 2006 - 2023 TrondHeggelund.no. All Rights Reserved.

Popkometen Dagny på hjemmebane under Rakettnatt

Popkometen Dagny på hjemmebane under Rakettnatt
Ingen blir profet i eget land – eller by. Men det har popkometen Dagny klart! Jeg dro til vår felles hjemby, Tromsø, for å fotografere henne under Rakettnatt (musikkfestival). For en artist! Hun kommer til å nå langt.

Dagny har høy internasjonal standard. Live er hun et fyrverkeri av en formidler.

Hun har en touch av Taylor Swift. Utseendet? Musikken? Vet ikke, men hun ligner litt. 

Se på disse bildene, så skjønner du hva jeg forstår 😉

Å høre popkometen Dagny på hjemmebane under Rakettnatt var flott.

Jeg har sagt det før – og får sikkert kjeft for det igjen – men de beste artistene kommer fra Tromsø! Ja sånn i all nordnorsk beskjedenhet 

Tromsøjenta Dagny dukket opp i 2016 med monsterhiten «Backbeat» som sin debutsingel. Hennes umiddelbare og fengende, men også svært intelligente popmusikk har gjort hennes navn kjent langt utenfor Norges grenser. Og da oppfølgeren «Fool’s Gold» gjorde det veldig, var det ingen tvil om at en popkomet var født. 

«Det kritikerroste minialbumet «Ultraviolet» og de supercatchy singlene «Wearing Nothing», som nylig ble nominert til Årets hit og «Love You Like That» har utvilsomt vært med på å ytterligere underbygge dette inntrykket. Dagny er alt annet enn et one hit-wonder, og spås av mange å bli en av våre største popeksporter noensinne», står det å lese på en festivalside på nettet.

Jeg er helt enig. 

Hvordan er musikken til Dagny? Bedøm selv!

Trenger du gode bilder fra ditt arrangement eller event? 

Ta kontakt i dag med Trond Heggelund på mobil 90128060 eller trond@trondheggelund.no

Ring meg gjerne!