Hjem / Foredrag

Foredrag

Trond Heggelund holder foredrag innen emner som merkevarebygging på internett og hvordan bli en bedre businessblogger, mobil fremtid, kriseinformasjon og hvordan forhindre datakriminalitet. Han brukes dessuten også som møteleder/konfransier ved konferanser og seminarer.

Se avsnitt om hvert enkelt emne lenger ned på siden.

Det sies at de som er flink til å snakke også er god til å skrive. Mulig det. Men det er ikke alle som skriver godt som kan holde gode foredrag. Selv kan Trond Heggelund ikke fordra kjedelige foredrag eller taler.

Heggelund har blant annet vært brukt som seminarleder av Den Norske Dataforening.

 

Om merkevarebygging på internett og sosiale medier

Etter å ha jobbet som journalist i 30 år, og drevet med internett i 18 år, er Trond Heggelund en svært erfaren nettmann. Han har vært med å starte mange internettpublikasjoner.

I dag driver han byrået NettCoach.no, som lager websider og driver med merkevarebyging på internett for bedrifter, organisasjoner og noen av Norges fremste businessbloggere. De siste to årene har han og partnere laget over 30 nettsider for kunder. 

Med denne faglige erfaringen holder han foredrag om merkevarebygging på nett. Dette gjelder både for enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Bli en bedre businessblogger

Trond Heggelund jobber som nettcoach og har laget nettsider for noen av Norges fremste businessbloggere. Noen av dem har vunnet gjeve priser.

Han kan fortelle deg og din virksomhet hva som skal til for å bli en bedre businessblogger og hvordan få gjennomslag i markedet og media.

I foredraget forteller han om hvilke teknikker som brukes, samt om hvilket innhold som «selger» godt.

 

 

Om mobil framtid og nye tjenester

Heggelund holder også foredrag om utviklingen innen mobil- og telekommunikasjon, samt HVORDAN drive produktutvikling og tjene penger på nye mobiltjenester. Han er en forkjemper for innføring av nye og mer spennende mobiltjenester i Norge.

Han var eksempelvis en av de første journalistene i Norge som  skrev om 3G.

Heggelund har jobbet som nettredaktør og er fortsatt en av eierne i Mobizmag.no (Mobile Business Magazine)

 

Om kriseinformasjon

Etter å ha hørt utallige dårlige foredrag om krisehåndtering, informasjon og pressearbeid gjorde at Trond Heggelund valgte å lage et eget opplegg for dette.

Heggelund  har siden 1992 holdt foredrag om krisehåndtering for en rekke bedrifter, organisasjoner og foreninger.

Han har blant annet holdt krisekurs og foredrag for:

Trond Heggelund er den ekstene foredragsholderen som har vært mest brukt på det daværende HMS Senteret i Oppland.

 

Om datakriminalitet – Hvordan sikre deg mot digital styggedom

Trond Heggelund er en av de journalistene i Norge som har skrevet mest om datakriminalitet og bekjempelse av dette. Han er opptatt av datasikkerhet, både for bedrifter og private.

Derfor har han holdt en rekke foredrag om dette emnet. Han er kjent for å bruke en pedagogisk stil og multimedia når han holder slike spesialforedrag.

 

Dersom du eller din bedrift vil ha et foredrag om noen av disse emnene eller andre saker, så ta kontakt med Trond Heggelund på telefon  90128060.

 

Hjelper deg gjerne også med andre ting

Ta kontakt med Trond Heggelund på mobiltelefon  + 47 90 12 80 60

E-mail: Klikk her!

Her er noen av kundene som har benyttet Trond Heggelunds tjenester.

Hvorfor hyre inn en frilanser til jobben?