Gallery
Kontakt
Mobiltelefon:
+47 90 12 80 60
Besøksadresse:
Tordenskioldsgate 2, 0162 Oslo
Snailmail / ordinær post:
Hallagerbakken 78A, 1256 Oslo, Norway
FÅ GRATIS NYHETSBREV

Copyright © 2018 TrondHeggelund.no All Rights Reserved.

Hør verdens beste filmmusikk slik den fremføres live i Oslo

Hør verdens beste filmmusikk slik den fremføres live i Oslo
Ennio Morricone (90) er etter min mening verdens beste filmkomponist. Nå har du sjanse til å se og høre legenden i Oslo – for første og siste gang. Her er noen gode videoer med Morriccone, samt en snasen spilleliste med det jeg mener er hans 40 beste filmlåter. 

Ennio Morricone har komponert over 500 komposisjoner for film og tv, og over 100 andre verk. Høydepunktene inkluderer musikken til Once Upon a Time in the West, Once Upon a Time in America, A Fistful of Dollars, The Untouchables og The Mission, for å sitere Telenor Arena, som huser den  spesielle konserten mandag 28. januar 2019.

Morricone vil dirigere konserten selv. Konserten i Oslo vil bli fremført av Tsjekkias nasjonale symfoniorkester og et kor på over 75 sangere! Dette gleder jeg meg til. Tror det blir en STOR konsertopplevelse.

Once Upon a Time in America og Cinema Paradiso er forresten to av mine favorittfilmer. Og musikken til Ennio Morricone har i stor grad gjort dem til minneverdige filmer, som jeg har sett mange ganger.

Her er forresten en video fra en konsert med en av mine favorittlåter av Ennio Morricone, hentet fra den prisbelønte filmen Cinema Paradiso.

Her er min spilleliste med de beste Morricone-låtene – nyt!
Legg merke til at flere av låtene er innspilt live.

Bonusmateriale! Her er et bra intervju med mesteren selv.
Det er på italiensk, men tekstet til engelsk.

Call Now Button